Elkészítés: A tésztához valókat keverőtálban simára dagasztjuk, langyos helyen kb. 45 perc alatt megkelesztjük.
A hagymát felkockázzuk, a pórét kb. 1 cm vastag szeletekre daraboljuk. A kukoricát leszűrjük, a pritaminpaprikát és a fokhagymát apró kockákra aprítjuk, a mozzarellát felkockázzuk.
Felhevített olajban a vöröshagymát megdinszteljük, a darált húst rajta fehéredésig kevergetve sütjük a fokhagymával. Sóval, borssal, korianderrel fűszerezzük. Hozzákeverjük a pórét, és 10 percig fedő alatt pároljuk.
A tölteléket kicsit hűtjük, hozzákeverjük a kukoricát, a mozzarellát és a pritaminpaprikát.
A tejfölhöz keverjük a tojásokat, a mokkáskanál sót és az étkezési keményítőt, az egészet a darált húsos keverékhez adjuk.
Kiolajozunk egy 40x30 cm-es (tapadásmentes) tepsit, a megkelt tésztát beleöntjük, vizes kézzel a tepsi méretéhez lapogatjuk úgy, hogy a széleken kb. 1 cm magas pereme legyen.
A tölteléket elosztjuk a tésztán, előmelegített 170 fokos (légkeveréssel) sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
Langyosan szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.