Elkészítés: A pórét finomra, a gombát cikkekre, a répát és a gyökeret fél kisujjnyi hasábokra vágjuk.
A vajat felolvasztjuk, ebben megfonnyasztjuk a póréhagymát. Ezután hozzáadjuk a zöldséget, a gombát, és kissé megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, s aprított kaporral fűszerezzük. Végül megszórjuk a liszttel, és kb. 1 liter vízzel felöntjük. Kevergetve felforraljuk.
A darált húst a tojással és a liszttel összedolgozzuk, sózzuk, borsozzuk, őrölt szerecsendióval fűszerezzük. E masszából diónyi gombócokat formálunk, és belefőzzük a levesbe.
Amikor kész, egy keveset kimerünk a forró léből, és a tejföllel simára keverjük, majd a többi leveshez öntjük, s felforraljuk. Citromlével ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.