Elkészítés: Egy közepes méretű edényben olívaolajon megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát, és 6-8 percig közepes-magas hőfokon pároljuk.
Hozzáadjuk a rizst, a húslevest, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, felforraljuk. Lefedjük, és közepes hőfokon addik főzzük, amíg a folyadék teljesen felszívódik, körülbelül 45 percig.
Lehúzzuk a fazekat a tűzről, 10 percig pihentetjük, majd átöntjük egy tálba, hozzáadjuk a sárgabarackot, a diót és a fűszernövényeket, ecettel meglocsoljuk, és óvatosan összeforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.