Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és a zsiradékon üvegesre pároljuk. A májakat jól megszurkáljuk (nem fog spriccelni), és a hagymás zsiradékon megsütjük a majorannával meghintve. Fedő alatt kb. 10-12 perc alatt megsül a máj, ügyeljünk hogy ne süljön keményre. Közben a tojásokat keményre főzzük. Ha ezzel megvagyunk, és van aprító-pépesítő kis gépünk, akkor abban krémet készítünk úgy, hogy a májat, a negyedekre vágott tojásokat, a hagymás zsiradékot, kis őrölt borsot, sót, mustárt hozzáadva lepépesítjük. Amikor kész, ízlés szerint fűszerezzük még.
Kifogástalan kenyérre kenve retekkel, paradicsommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.