Elkészítés: A tésztához a darált kekszet a porcukorral és a kakaóporral elvegyítem. Hozzákeverem a kókuszreszeléket és a vaníliás cukrot is, majd a tejjel és a rummal jól összegyúrom.
A krémhez kevés tejet felforrósítok, közben a vaníliás pudingport a cukorral és a maradék tejjel csomómentesre keverem. Beleöntöm a forró tejbe, majd lisztet és vaníliás cukrot keverek bele, és jól besűrítem. Ha már kissé kihűlt, hozzákeverem a rumaromát és a kókuszreszeléket. Ha már teljesen hideg, akkor jön hozzá a margarin is.
A piramisformát kissé megszórom kókuszreszelékkel, és beleegyengetek egy kis kekszes tésztát. Mélyedést alakítok ki benne, és megtöltöm a krémmel. Rumaromás tejbe áztatott keksszel zárom le az alját. Végül kinyitom a formát, és megkapom a szép piramist!
Néhány órát érdemes állni hagyni, hogy megpuhuljon az alján lévő keksz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.