Elkészítés: A csirkemájat és a szalonnát csíkokra vágom. A szalonnát kisütöm, majd hozzáadom a májat. Folytonos kevergetés mellett megpirítom. Ha a
májdarabok kezdenek megpuhulni, rányomok 2-3 gerezd fokhagymát, borsozom, hozzáadom a tejföllel elkevert lisztet, és jól összeforralom.
Utólag sózom, mert egyébként a máj kemény lesz. Ha szükséges, még szórok rá egy kevés borsot.
Mivel jó kis zaftos-mártásos étel, ezért bármilyen köret illik hozzá (rizs, burgonya, krokett, galuska). Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.