Elkészítés: A kelbimbókat elfelezzük, és alaposan megmossuk. 1 teáskanál olajat és 1 teáskanál vajat felhevítünk, és fokhagymanyomóval belenyomjuk a fokhagymát. Picit dinszteljük, majd mielőtt színt kapna, beletesszük a kelbimbót. Picit pirítgatjuk, majd sózzuk, csavarunk rá pár csepp citromlevet, öntünk hozzá egy pici vizet, és megpároljuk.
Mikor már majdnem puha a kelbimbó (kb. 10 perc), levesszük a fedőt, megszórjuk a wok fűszerkeverékkel, és lepirítjuk. Az öntetet is elkészítjük: a tejfölt elkeverjük a mustárral, sóval, borssal, citromlével és édesítővel ízesítjük.
A kelbimbót tányérra szedjük, meglocsoljuk az öntettel. Ehetjük köretnek, vagy önmagában, könnyű vacsiként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.