Elkészítés: A tésztához a puha, felkockázott margarint a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, a citromlét, és összekeverjük.
A masszába belekeverjük a lisztet és a sütőport, és alaposan eldolgozzuk. 3 részre osztjuk a tésztát.
Az első adagba 5 dkg kókuszreszeléket, a másodikba piros, a harmadikba pedig zöld ételfestéket keverünk. Mindhárom lapot megsütjük egymás után.
Ha kihűltek, sárgabaracklekvárral megkenjük először a zöld lapot, rárakjuk a fehér lapot, azt is megkenjük a lekvárral, majd rárakjuk a piros lapot.
A tetejére való csokimázhoz gőz fölött megolvasztjuk a tortabevonót, majd a tűzről levéve belekeverjük a margarint. A kihűlt tésztára rákenjük a csokoládémázat, és azonnal megszórjuk kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.