Elkészítés: A piskótalapot melegen megkenjük lekvárral, feltekerjük, felszeleteljük, és kibélelünk vele egy kerek tálat.
A töltelékhez a margarint a porcukorral, a vaníliás cukorral és 5 tojássárgájával kikeverjük. A zselatint a vízzel elkeverjük, és 15 percig állni hagyjuk. A margarinos krémhez hozzáadjuk a túrót, és ha letelt a 15 perc, a zselatinhoz hozzáadjuk a felforrósított tejet. Ha a zselatin elolvadt, a túrós masszához keverjük. A piskóatekercsekkel bélelt tálba öntjük, rárakjuk a kerek tortalapot, és hűtőben kb. 1 órát hűtjük, majd tálra borítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.