Elkészítés: A halat vágjuk 5 cm széles, 10 cm hosszú szeletekre. Törölgessük szárazra, sózzuk be a szeleteket.
A pisztáciát egy kevés olívaolajjal, 1 gerezd fokhagymával, a kakukkfűvel, sóval, borssal törjük pépesre egy mozsárban, majd kenjük a halszeletekre. A halat tekerjük fel, tűzzük meg fogvájóval, hogy sütés közben egyben maradjon.
Az édesköményt vágjuk vékony szeletekre, és szórjuk egy olívaolajjal vékonyan kikent sütőformába, majd helyezzük rá a haltekercseket. Fóliával fedjük le, és toljuk 30 percre 180 °C-ra előmelegített sütőbe.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.