Elkészítés: A halat vágjuk 5 cm széles, 10 cm hosszú szeletekre. Törölgessük szárazra, sózzuk be a szeleteket.
A pisztáciát egy kevés olívaolajjal, 1 gerezd fokhagymával, a kakukkfűvel, sóval, borssal törjük pépesre egy mozsárban, majd kenjük a halszeletekre. A halat tekerjük fel, tűzzük meg fogvájóval, hogy sütés közben egyben maradjon.
Az édesköményt vágjuk vékony szeletekre, és szórjuk egy olívaolajjal vékonyan kikent sütőformába, majd helyezzük rá a haltekercseket. Fóliával fedjük le, és toljuk 30 percre 180 °C-ra előmelegített sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.