Elkészítés: A pudingport elkeverem a tejjel és a cukorral, majd sűrűre főzöm. Még melegen belekeverem a zöldmandula-aromát, és hagyom kihűlni. Időnként megkeverem, hogy ne bőrösödjön meg. A langyos pudingot óvatosan összekeverem a keményre vert tejszínhabbal. Talpas poharakba osztom a puding felét, majd leszűrt mandarinbefőttet teszek rá, és meghintem pörkölt mandulával. Erre öntöm rá a maradék pudingot. A tetejét tetszés szerint mandarinbefőttel és pörkölt mandulával díszítem, ezután jól lehűtöm. Tálalás előtt a jéghideg krémet triple-sec-kel meglocsolom, és azonnal kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.