Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, majd a dióval, liszttel, kávéval együtt kemény masszává dolgozzuk. A tojások fehérjéből készült habot hozzáadjuk a masszához. Ezután kimargarinozott tepsiben lassú tűzön sütjük. Amikor a tészta elválik a tepsi oldalától, akkor lesz jó a tészta.
A krémhez a tejet a liszttel sűrűre főzzük, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint, a vaníliás cukrot, porcukrot, tojássárgáját, és krémmé keverjük. Rákenjük a tésztára, és kicsit állni hagyjuk.
Végül felolvasztjuk a tortabevonót, elkeverjük az olajjal, és befedük ezzel a süteményt. Hűtőbe tesszük, és amikor már megdermedt rajta a tortabevonó, akkor fogyasztható.
Nagyon finom. Egészségetekre!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.