Elkészítése: Az alapanyagokat összegyúrjuk a felfuttatott langyos élesztővel, jól kidolgozzuk, majd 1,5-2 cm-es lappá nyújtjuk. 5x10 cm-es darabokra vágjuk és töltjük. Alsó és felső szélét egymásra hajtva /mint a buktát/ végeit lenyomva, tojással megkenve, 1-2 helyen bevágva /mint a kenyeret szokás/, tepsibe téve megsütjük, előmelegítet sütőben. Gyors, egyszerű, 25-35 perc alatt elkészíthető.
Tölteléke bármi lehet: darált tepertő az eredeti, de én már tettem bele, főtt karfiolt, zöldségféleséget, sonkát, gombát, káposztát, császárszalonnát, pirított hagymát, stb. Fantázia kérdése.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.