Elkészítés: A halszeleteket megsózzuk és félretesszük.
2 dkg margarint habzásig hevítünk, és 1
evőkanál liszttel, majd 3 dl vízzel gyorsan simára keverve sűrűre főzzük. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük. A tűzről levéve belekeverjük a tejfölt (már nem forraljuk), és e mártást félretesszük.
A halszeleteket a maradék lisztben
meghempergetjük, s a felforrósított maradék margarinban mindkét oldalán lepirítjuk.
Ezután tűzálló tálba rakjuk, ráöntjük a mártást, és előmelegített, forró sütőben pirosra sütjük a tetejét.
Burgonyapürét vagy párolt rizst adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.