Elkészítés: A poréhagymát alaposan megtisztítjuk, a zöld leveleket eltávolítjuk, vékony karikára felaprózzuk. Felrakjuk párolódni vajjal, ételízesítővel, borssal és kevés vízzel. 40 percig kevergetve pároljuk, hogy krémes állagú legyen. Hozzáadjuk a tejszínt, majd a lángról levéve a tojásokat is, jól ekeverjük. A készen vett leveles tésztát tortaformába igazítjuk úgy, hogy oldalt magas peremet képzünk. Beleöntjük a finom poréhagymás krémet. Előmelegített sütőbe rakom, és készre sütöm. Remek vendégváró.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.