Előkészítés: A póréhagymát megtisztítjuk, és összevagdaljuk. A burgonyát meghámozzuk, és felszeleteljük.
Elkészítés: A póréhagymát a vajon/margarinon kevergetve üvegesre pároljuk, majd a burgonyát hozzáadva még 5 percig a kevergetjük. Felöntjük 8 dl vízzel, a leveskockát belemorzsoljuk, felforraljuk, majd lefedve, kis lángon kb. 15 perc alatt a krumplit puhára főzzük. Az egészet turmixgépben pépesítjük, majd újra felforraljuk, tabasco szósszal ízesítjük, ha kell, utánasózunk. A tányérokon joghurttal koronázzuk, és megszórjuk köménymaggal.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 203 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.