Előkészítés: A póréhagymát megtisztítjuk, és összevagdaljuk. A burgonyát meghámozzuk, és felszeleteljük.
Elkészítés: A póréhagymát a vajon/margarinon kevergetve üvegesre pároljuk, majd a burgonyát hozzáadva még 5 percig a kevergetjük. Felöntjük 8 dl vízzel, a leveskockát belemorzsoljuk, felforraljuk, majd lefedve, kis lángon kb. 15 perc alatt a krumplit puhára főzzük. Az egészet turmixgépben pépesítjük, majd újra felforraljuk, tabasco szósszal ízesítjük, ha kell, utánasózunk. A tányérokon joghurttal koronázzuk, és megszórjuk köménymaggal.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 203 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.