Elkészítés: A pórét és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk benne a pórét és a fokhagymát. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, és felöntjük a zöldséglevessel. Felforraljuk, és 3-4 percig főzzük.
Közben a tésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük (al dente), leszűrjük. Összeforgatjuk a mártással, és még kb. 3 percig rotyogtatjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd tálaláskor megszórjuk a reszelt parmezánnal.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.