Elkészítés: A pórét és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk benne a pórét és a fokhagymát. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, és felöntjük a zöldséglevessel. Felforraljuk, és 3-4 percig főzzük.
Közben a tésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük (al dente), leszűrjük. Összeforgatjuk a mártással, és még kb. 3 percig rotyogtatjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd tálaláskor megszórjuk a reszelt parmezánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.