Elkészítés: A halat pár perc alatt készre pároljuk halfűszeres vízben. Ha kihűlt, kiszedjük belőle a szálkákat, és villával szétnyomkodjuk.
A felaprított hagymát üvegesre dinszteljük kis olajon, majd rátesszük a halat, és pár perc alatt összeforgatjuk.
Hagyományos krumplipürét készítünk, ez lesz majd az étel teteje.
Tepsiben vagy jénaiban alulra helyezzük a hagymás halas masszát, rádobáljuk az olívabogyót, meglocsoljuk a tejszínnel, végül a krumplipürével teljesen beborítjuk.
Sütőben úgy fél óra alatt megsül a krumplipüré teteje aranybarnára, ekkor már készen van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.