Elkészítés: Összedolgozzuk a tésztalapokhoz valót, rúddá formálva 4 felé vágjuk, és 15 percet pihentetjük.
25×39 cm-es négyeztekké nyújtjuk, és tepsi hátán sütjük.
A lisztet csomómentesre keverjük a tej felével, amit fokozatosan öntünk a habarásunkhoz. A cukrot karamellizáljuk közepes tűzön, amikor szép aranybarna színt kapott, felöntjük a tej másik felével, és türelmesen hagyjuk feloldódni a forró tejben a karamellt. Amikor összeolvadt a tejjel, beleöntjük folytonos kavarás mellett a habarásunkat, és sűrűre összefőzzük. Ha kihűlt, elegyítjük a habos cukros margarinnal.
Betöltjük a lapokat a krémmel, és hagyjuk puhulni.
A mázhoz a cukrot lassú tűzön felolvasztjuk, aranysárgára karamellizáljuk, hozzátesszük a tejszínt és a margarint, összefőzzük.
A tészta tetejére simítjuk. A vágási szeletek helyét dermedés előtt bejelöljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.