Elkészítése: A tésztához felforraljuk a vizet, beletesszük a vajat és a sót, majd beleöntjük a lisztet, összekeverjük, lehúzzuk a tűzről, majd az egész tojásokat is hozzákeverjük. Nyomózsákba tesszük, és kb. 25 kis halmot nyomunk a tésztából kivajazott sütőlapra. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
Verjük fel a tejszínt, adjuk hozzá a cukrot, majd töltsük habzsákba. Ollóval fúrjunk kis lukat a tésztalabdákba, és töltsük meg mindegyiket tejszínnel.
Eután készítsük el a csokoládékrémet. A tejbe beletördeljük a csokoládét, kis lángon melegítjük, majd hozzákeverjük a vajat.
A tésztákat felhalmozzuk, majd leöntjük a csokoládéval. Behűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.