Elkészítés: A proseccót összemelegítjük a cukorral, hogy az teljesen felolvadjon benne, majd hozzákeverjük már a tűzről levéve a bodzaszörpöt.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, majd mikor felpuhultak, alaposan kifacsarjuk, és a proseccóhoz keverjük, hagyjuk felolvadni, végül kis tálkákba vagy pezsgős poharakba öntjük.
Karalábévájóval kisméretű dinnyelabdákat vágunk, melyeket a proseccóval töltött formákba teszünk. Hűtőben hagyjuk kidermedni.
Forró nyári estéken remek vendégváró desszert.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.