Elkészítés: A négy megtisztított és jól megmosott pisztrángot sóval, borssal jól fűszerezzük. Az olívaolajjal elkevert fűszerekből készített majonézt ecsettel rákenjük a halra, és grillsütőben vagy a sütő rostélyán megsütjük. Grillsütőben két perc elég ahhoz, hogy a pisztráng aranysárgára piruljon. A salátaleveleket a metélőhagymával és a fűszerkeverékkel megrakva kis halmot képezünk. Az olívaolajban elkeverjük az apróra vágott bazsalikomot, meglocsoljuk vele a halat, s végezetül néhány gerezd apróra vágott fokhagymát hintünk rá, ez egyben díszítésül is szolgál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.