Előkészítés: A pudingot a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük a tejjel. Vízzel kiöblítünk 4 pudingos formát/kelyhet, és szétosztjuk beléjük a pudingot. Betesszük a hűtőbe kb. 40 percre.
Elkészítés: A gyümölcsöket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, húsukat apróbb darabokra vágjuk. A szőlőszemeket kettévágjuk. A gyümölcsöket lábosba tesszük, ráöntjük a pálinkát, a citromlevet és a mézet, és felforraljuk. Pár percig főzzük, de ne legyenek túl puhák a gyümölcsök. A pudingokat tányérra borítjuk, leöntjük csokoládéöntettel, köré szedjük a gyümölcsöt, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 356 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.