Előkészítés: A pudingot a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük a tejjel. Vízzel kiöblítünk 4 pudingos formát/kelyhet, és szétosztjuk beléjük a pudingot. Betesszük a hűtőbe kb. 40 percre.
Elkészítés: A gyümölcsöket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, húsukat apróbb darabokra vágjuk. A szőlőszemeket kettévágjuk. A gyümölcsöket lábosba tesszük, ráöntjük a pálinkát, a citromlevet és a mézet, és felforraljuk. Pár percig főzzük, de ne legyenek túl puhák a gyümölcsök. A pudingokat tányérra borítjuk, leöntjük csokoládéöntettel, köré szedjük a gyümölcsöt, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 356 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.