Elkészítés: Piskótát sütünk vagy veszünk, a lapot vékony szeletekre vágjuk. Vízzel kiöblített mély üvegtálba egy sort lerakunk belőle, ráöntjük az elkészített puding negyedét, és gyümölcsöt szórunk bele. Rátesszük a következő réteg piskótát, és a rétegezést folytatjuk felváltva a pudinggal. Vigyázni kell, hogy a tál szélére is kerüljön piskóta. A tetejére mindenképpen piskóta kerüljön. Egy éjszakára hűtőbe tsszük. Másnap kiborítjük egy tálra, és a tetejét meglocsojük az olvasztott csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.