Elkészítés: A tészta hozzávalóiból kalácstésztát készítünk, majd a tésztát megkelesztjük. Közben elkészítjük a tölteléket: 9 dl tejben megfőzünk 3 csomag csokis pudingot, még melegen elkeverjük benne a 25 dkg margarint és a 40 dkg porcukrot. A megkelt tésztát 6 db cipóra osztjuk, kisodorjuk, pudinggal megtöltjük, felcsavarjuk. Kettesével összesodorjuk a tésztákat, így 3 kalácsot kapunk, amit kikent tepsibe helyezünk /nagyobb tepsibe, mert nagy adag/, 3 tojássárgájával lekenjük, megszórhatjuk napraforgómaggal vagy gyalult mandulával, és 200 fokon 40-45 percig sütjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.