Elkészítés: 6 tojásból piskótát készítünk. Amikor kihűlt, rátesszük a következő krémet, végül olvasztott csokoládéval vonjuk be. A pudingport a tejjel felfőzzük. A vajat a porcukorral habosra kavarjuk, a mazsolát a rumban megáztatjuk. Ha a puding kihűlt, mindhármat összekeverjük, és a tésztára kenjük. A krém tetejére vékonyan olvasztott csokoládét simítunk.
Készülhet bármilyen ízű pudingporból, és esetleg kakaós, diós piskótából, a tetejére pedig szórhatunk a csokimáz helyett vagy mellett kókuszreszeléket is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.