Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgájához hozzáadjuk a cukrot, és habosra verjük. Ezután olvasztott vajat adunk hozzá, majd az átszitált kakaót, a fahéjat, a sót, és végül a darált mandulát. A tojásfehérjét óvatosan elkeverjük a mandulás masszával.
A sütőforma oldalát vajjal kikenjük, az aljára sütőpapírt helyezünk, majd beleöntjük a tésztát. 190 fokon, kb. 40 percig (tűpróba) sütjük.
A csokoládét és a vajat gőz fölött megolvasztjuk, hozzáöntjük a tejet. Amikor kihűlt a sütemény, ráöntjük a csokoládét. Tetejét megszórjuk mandulaforgáccsal. Tejszínhabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.