Forrásban lévő sós vízbe állandó keverés mellett beleöntjük előbb a darát, később a lisztet, és jól felfőzzük. Az elkészült puliszkát kanállal formázzuk, vaj darabkákat morzsolunk rá és azonnal tálaljuk. A puliszkát fogyaszthatjuk sósan, édesen lekvárral, köretként vagy önálló ételként is.
Ha többet főztünk és megmaradt, akkor a kihűlt puliszkát nyújtsuk egy centiméter vastagságúra, kenjük meg juhtúróval és piskótatekercshez hasonlóan csavarjuk föl. A puliszkatekercset vágjuk karikára és sütőben pirítsuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.