Elkészítés: A hagymát kockára vágtam és megdinszteltem az olajon, rádobtam a megtisztított, aprózott fokhagymát, majd a garam masalát, a curryport, a kurkumát és a sót. Folytonosan kevergetve pirítottam a fűszeres hagymát, majd hozzáadtam a kockára vágott pulykacombot, a paradicsompasztát, az apróra vágott csípőspaprikát. Felöntöttem vízzel és néha megkevergetve puhára pároltam, az időközben elpárolgott folyadékot folyamatosan pótoltam.
Amikor a hús puha lett, behabartam a hideg vízzel elkevert keményítővel, pár percig még forraltam, amíg a szósz besűrűsödött, majd hozzáadtam a kókusztejet. Ezzel már csak épp hagytam egyet rottyanni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.