Elkészítés: A spárga végeit - ahol roppan - letörjük vagy levágjuk, majd /ha van/ párolóedényben félpuhára pároljuk. Ha nincs párolóedényünk, akkor sós vízben főzzük meg félig, de óvatosan, hogy a spárga feje szét ne főjön.
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon lepirítjuk, rátesszük a darált pulykahúst, sózzuk, borsozzuk, és 15-20 percig pároljuk-pirítjuk. A rizsből párolt rizs készítünk.
Egy kivajazott tepsibe rakunk egy réteg spárgát, majd ráterítjük a párolt rizst és a lepirított pulykahúst. Erre jön a maradék spárga.
Tejföllel alaposan megkenjük, és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.