Elkészítés: A pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és elősütjük kevés olajon.
Ha ez megvan, tepsibe rakjuk egymás mellé a szeleteket (majd ezekre megy rá a ragu).
Elkészítjük a mártásunkat is: a hús elősütő zsírjában kiolvasztjuk az apróra vágott szalonnát. Ha kiolvadt, rárakjuk az apróra vágott vöröshagymát, üvegesre dinszteljük. Ezután a felkarikázott házikolbászt és a szeletekre vágott gombát is hozzátesszük. Ha lepirult, megszórjuk 4 evőkanál liszttel, és annyi tejjel engedjük fel, hogy olyan sűrű mártást kapjunk, ami nem folyik le majd a húsról. Sóval, fehér borssal ízesítjük. Lassú tűzön 10-15 percig főzzük, ha kész, levesszük a tűzről, és rárakjuk az elősütött hússzeletekre.
Megszórjuk reszelt sajttal, és 15-20 percre berakjuk a sütőbe.
Elkészítjük a köretet is. Vajban megfuttatunk egy kevés apróra vágott fokhagymát, és összekeverjük vele a sós vízben megfőzött zöldséget. A húst ezzel a zöldséggel és hasábburgonyával
tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.