Elkészítés: A pulykamellet megtisztítjuk, csíkokra vágjuk, beszórjuk pulykafűszerrel. A laskagombát leöblítjük, feldaraboljuk. Az újhagymát megpucoljuk, feldaraboljuk. A pulykamellet olajon egy magasabb serpenyőben megpirítjuk, levesszük a tűzről, a húst kimerjük. Ebben a serpenyőben megpirítjuk az újhagymát majd hozzáadjuk a laskagombát, 1 kevés sót, megpároljuk, de nem sokáig, mert akkor elveszik az íze. Ha kész a gomba, hozzáadjuk a húst. A tejfölt összekeverjük a főzőtejszínnel vagy tejjel, és ráöntjük, rottyantunk egyet rajta, és kész. Főtt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.