Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, majd csíkokra vágjuk. A zöldbabot megtisztítjuk, megmossuk (a fagyasztottat elővesszük). A karfiolt megmossuk, és rózsáira szedjük. A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. Az újhagymát megmossuk, és felkarikázzuk. A snidlinget leöblítjük és felaprítjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk a margarint, beletesszük a pulykamellcsíkokat, és kevergetve kb. 4-5 percig sütjük. Kivesszük, sózzuk, borsozzuk, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a zöldhagymát, majd hozzáadjuk a sárgarépát, a zöldbabot, a karfiolt, összekeverjük, és lefeddve, lassú tűzön kb. 15 percig pároljuk. Beleforgatjuk a pulykahúst, és együtt még további 5 percig pároljuk. A snidlinget beleforgatjuk az olajba, sózzuk, borsozzuk, és a tűzről levett zöldséges húsra öntjük. Forrón tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 271 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.