Elkészítés: Az olajon megpirítjuk a megmosott, kicsumázott és vékony csíkokra vágott paprikát. Rövid idő után hozzádobjuk a húst is, enyhén sózzuk, és együtt pirítjuk tovább (kb. 10 perc). Felöntjük a 4 dl vízzel elkevert KNORR Mexikói chilis bab Rafinériával, beletesszük a lecsepegtetett babot és a fahéjat, és kevergetve felforraljuk. Lassú tűzön, néha megkeverve, a hús puhulásáig főzzük. Tálaláskor a tetejére csurgatjuk a tejfölt, és megszórjuk az apróra vágott újhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.