Elkészítés: A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk. A mustárt elkeverjük a mézzel és az olajjal, majd megforgatjuk benne a csíkokat. Kicsit állni hagyjuk, aztán forró olajon aranybarnára pirítjuk, és hozzáadjuk a felkarikázott csemege uborkát is. Felöntjük a tejjel elkevert KNORR Carbonara Rafinériával, majd folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, és kisebb lángon a hús megpuhulásáig főzzük (kb. 5 perc). Párolt rizzsel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.