Elkészítés: 1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és kinyújtjuk kb. fél centi vékonyra.
2. 2 téglalapot vágunk belőle, tepsire tesszük a lehulló szélekkel együtt, és előmelegített sütőben 160 fokon 10-15 perc alatt megsütjük.
3. A töltelékhez a tejet felforraljuk. A maradék tésztát elmorzsoljuk, leöntjük a tejjel. Hozzáadjuk a cukrokat, a kakaót, a lekvárt, a kávét, a rumaromát és a vajat, majd jól összekeverjük.
4. A tölteléket az egyik lapra egyenletesen ráhalmozzuk, elsimítjuk rajta a pudingot, majd befedjük a másik tésztalappal.
5. A mázhoz a porcukrot összekeverjük a rumaromával és a meggylével, ételszínezéket is használhatunk. Rákenjük a tésztára, és dermedni hagyjuk. Díszíthetjük színes cukorkákkal vagy csokidarabokkal, esetleg rajzolhatunk is bele. Ha a teteje megdermedt tetszés szerint felszeljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.