Elkészítés: A tojásfehérjéket gőz felett felverjük a cukorral keményre.
Majd hozzáadjuk a tojássárgákat, tovább verjük. Egyenként hozzáadjuk a pudingporokat és a sütőport.
Egy nagy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, a masszát beleöntjük, elsimítjuk, majd 180 fokon megsütjük. (Én a masszát elfeleztem, két részletben sütöttem meg, hogy egyforma vastag legyen a 2 lap.)
A krém hozzávalóit - a margarin kivételével - összekeverjük, felfőzzük, majd kihűtjük. A kihabosított margarinnal összekeverjük.
A habhoz a tojásfehérjéket a cukorral, pici sóval és a rumaromával vízgőz felett habosra, keményre verjük.
A tésztát betöltjük a krémmel, a tojáshabot elegyengetjük a tetején, egy villával megcirókáljuk, színes cukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.