Elkészítés: A megmosott quinoát kétszeres mennyiságű sós vízben kb. 15 perc alatt megfőzzük.
Közben felaprítjuk a hagymát, felkockázzuk a csirkemellet, a színes paprikákat és a paradicsomot.
Kevés olívaolajon a csirkemellet kb. 5 percig pirítjuk, fűszerezzük a zúzott fokhagymával, sóval, kevés fűszerpaprikával, melegen tartjuk.
2 evőkanál vajon megfuttatjuk a hagymát a színes paprikakockákkal együtt, kb. 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a quinoát, a felkockázott paradicsomot, összeforgatjuk, majd mehet bele a pirított csirke is. Sózzuk, borsozzuk ízlésünk szerint, és kb. 10 perc alatt összefőzzük.
Végül meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.