Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk. 1/3 részét rácsnak félretesszük. A maradékot kikent, lisztezett tepsibe nyújtjuk.
A töltelékhez a porcukrot, a vaníliás cukrot és a tojássárgákat jól elkeverjük, utána hozzáadjuk a mákot és a többi hozzávalót tetszőleges sorban. A 4 tojásfehérjét kemény habbá verve a legvégén óvatosan belekeverjük. A máktölteléket a tepsiben lévő tészta tetejére öntjük, a rácsnak félretett tésztából rácsokat sodrunk a tetejére.
Sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.