Elkészítés: A vizet összekeverjük a kristálycukorral, összefőzzük, és félretesszük hűlni. A babapiskótát (vagy a kókuszos kekeszet) ledaráljuk, hozzáadjuk a tejport és 12 dkg kókuszreszeléket, alaposan összevegyítjük, és elmorzsoljuk benne a margarint. Beleöntjük a cukorszirupot, és alaposan összedolgozzuk, majd a masszát hűtőbe tesszük néhány órára.
A mandulát 1-2 percre forró vízbe tesszük, így könnyen lehúzhatjuk a külső barna héját. A lehűlt masszából tenyerünkbe veszünk egy kiskanálnyi adagot, közepükbe belenyomunk 1-1 mandulaszemet, golyóbisokat formázunk belőle, és a maradék 8 dkg kókuszreszelékbe forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.