Elkészítés: A túrót egy villával jól összetörjük, majd 5 dkg porcukorral, a vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával összedolgozzuk. Belekeverjük a tojássárgáját. A tejszínt kemény habbá verjük. A negyedével összekeverjük a túrós krémet, ezzel fellazítjuk, majd óvatosan beleforgatjuk a maradékot. Könnyű túrókrémet kell kapnunk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, ezután kanalanként hozzáadunk 8 dkg porcukrot. Fényes, kemény állagú tojáshabot kapunk.
150 fokra előmelegítjük a sütőt. Egy sütőlapot papírral kibélelünk, amelyre kis halmokat formázunk a cukrozott tojáshabból. Kb. 12 perc alatt készre sütjük a mini habcsókokat.
A pohárkrémhez vajas kekszet morzsolunk a pohár aljába, erre jön a baracklekvár, majd a könnyű túróhab, megint baracklekvár és túrókrém, legvégül a mini habcsókkal koronázzuk meg a művünket, esetleg aszalt sárgabarackkal is díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.