Elkészítés: A cukkiniket alaposan megmossuk, majd miután mindkét végüket levágtuk, kislyukú reszelőn lenagyoljuk (ha vastaghéjú cukkiniből készül, akkor azt meg kell hámozni).
A tojásokat felverjük, megsózzuk, majd a liszttel és a vízzel palacsintatésztát keverünk belőle. Hozzáadjuk a lereszelt cukkinit.
A vajat felolvasztjuk, 1 evőkanálnyit a palacsintasütőbe öntünk belőle, majd a cukkinis masszából 1 kis merőkanálnyit rámerünk. A kicsinél épp csak erősebb lánggal kb. 2 percig sütjük, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük.
Tűzálló tálba csúsztatjuk, 2 evőkanál tejföllel megkenjük és egy kevés füstölt sajttal megszórjuk.
Ugyanígy még 10-11 palacsintát sütünk, amiket tejföllel és sajttal rétegezve egymásra fektetünk. A tetejére is kerül tejföl meg sajt, végül előmelegített sütőben, közepes lángon 10-12 percig sütjük. Cikkekre vágva tálaljuk, tejfölt külön is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.