Elkészítés: 1. A rizst kisebb edényben 2 evőkanál olajon pirítsuk meg, engedjük fel 4 dl forró vízzel, sózzuk, és fedjük le. Lassan főzzük 5 -10 percig, majd húzzuk le a tűzről, és fedő alatt pihentessük.
2. A káposztát szedjük leveleire, vágjuk ki torzsáját. A leveleket tegyük forró, sós vízbe, forrázzuk, majd csepegtessük le.
3. A húsraguhoz a hagymát tisztítsuk meg, vágjuk finomra, és forró olajon pároljuk üvegesre. Ezután adjuk hozzá a darált húst, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg elfő a leve. Szórjuk rá a lisztet, majd a tejjel és a tejföllel keverjük simára. Egyet forralunk rajta, majd keverjük össze a párolt rizzsel és a petrezselyemmel.
4. A palacsintához keverjük simára a tojást a liszttel és a tejjel, hogy jól terülő masszát kapjunk. Kiolajozott serpenyőben a szokásos módon süssük meg a palacsintákat.
5. A káposztaleveleket helyezzük a palacsintára, kenjük meg a rizses húsraguval, a széleit behajtva tekerjük fel, majd hagyományos módon- lisztbe, tojásba, morzsába forgatva panírozzuk be, és bő, forró olajban süssük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.