A tojást, cukrot, őrölt fahéjat, olvasztott vajat, reszelt citromhéjat és a vaníliaaromát robotgépben összekeverjük. Hozzáöntjük a tejet, tejszínt és összedolgozzuk. A kenyeret ujjnyi vastagon felszeleteljük, héját levágjuk, a szeleteket 3-4 centis négyzetekké vágjuk. Kivajazott tűzálló tálba lerakunk egy sor kenyeret, ráhalmozzuk a kimagozott, darabokra vágott datolya és a durvára vágott dió felét, majd leöntjük a tejszínes krém felével. Megint egy sor kenyér, majd a töltelék következik, kenyér zárja le a rétegzést. A tálat lefedve, 30 percre hűtőszekrénybe állítjuk. 180 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd az alufóliát levéve, további 10 perc alatt a tetejét is megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.