Előkészítés: A petrezselymet leöblítjük, leveleit lecsipkedjük. A túrót villával áttörjük, beledolgozzuk a sűrített paradicsomot és a tejfölt. Sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük.
Elkészítés: Egy tégla alakú sütőforma (kb. 1,5 literes 23 cm hosszú, 7 cm magas, 8 cm széles) alját kirakjuk petrezselyemlevélkékkel. A rozskenyérből akkora szeleteket vágunk, hogy a formába könnyedén bele tudjuk fektetni. Annyi kenyeret, amennyi az aljára fér, megkenünk a fűszeres vajjal, és a vajas felükkel lefelé ráborítjuk a petrezselyemlevélkékre. Rásimítjuk a túrókrém felét, befedjük sajtszeletekkel. Erre egy sor kenyér kerül. Végül a maradék krém, egy sor sajt, és a tetejére a kenyérszelet. A formát letakarjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük. Tálaláskor a formát tálra borítjuk, és szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.