Elkészítés: A krumpliból - a szokásos módon - sült krumplit készítünk. Ha kevés az időnk ezt mirelit hasábburgonyából is készíthetjük. Közben a hagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük. Rárakjuk a karikára vágott virslit, a kolbászt, a paradicsomot és a paprikát. Ízesítjük, majd kevés vízzel felengedjük. Miután megsült a krumpli egy adagot egy jénai tálba teszünk, ez meglocsoljuk tejföllel, melybe szintén tettünk ételízesítőt, majd erre jön az időközben elkészült virsli. Majd beborítjuk az egészet a megmardt sült krumplival. A tetejére kerül a másik doboz ételízesítős tejföl, végül a reszelt sajt, mely ha nincs éppen otthon akkor sem gond, enélkül is nagyon finom.
Az egészet előmelegített sütőbe tesszük és 10-15 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.