Elkészítés: A krumplit megpucolom és karikákra vágom. Semmiképp nem szabad előre főzni, mert azt a jó, ha a sütőben rotyog össze az egész, és a krumpli átveszi a kolbász és a fűszerek ízét! A kolbászt és a főtt tojást is felkarikázom. A tepsi aljára rakok egy pici olajat, erre egy sor krumpli, só, bors, majoránna kerül, aztán egy sor kolbász, majd a tojás. Jöhet egy hajszálnyi olaj megint – sőt, ha nagyon szaftosra szeretném, akkor akár már itt egy vékony réteg tejföl is -, majd lehet rétegezni tovább, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére kerül a felszeletelt, bevagdosott szalonna, majd lehet jó alaposan befedni alufóliával és mehet be a sütőbe 30-40 percre. Ezután kiveszem a sütőből, leszedem a szalonnát, jó bőven meglocsolom tejföllel - én rakok rá egy teljes nagy doboznyit -, visszateszem a szalonnákat és 15 percre mehet vissza megint, pirulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.