Elkészítés: A narancsokat megmossuk, majd 1 narancs héját lereszeljük, de ügyeljünk arra, hogy csak a sárga héja kerüljön a reszelékbe. 2 narancsot meghámozunk, és a húsát egészen kis kockákra vágjuk, magjait eltávolítjuk. A harmadik narancs levét kipréseljük.
A pudingot a zacskón lévő előírás szerint
elkészítjük, majd belekeverjük a reszelt narancshéjat és a narancskockákat.
A kipréselt levet összekeverjük a narancsszörppel.
A piskótát nagyon éles késsel vagy cérnával 3 lapba vágjuk, és a narancslé felével megöntözzük.
Egy lapot megkenünk a narancsos pudinggal, erre ráborítjuk a második lapot, amit ugyancsak bekenünk. Végül a harmadik lapot is ráillesztjük. Ezt is bekenjük a pudinggal, és kirakjuk a babapiskótával, amire óvatosan, apránként ráöntjük a megmaradt narancslevet.
Alufóliával betakarjuk, és a hűtőszekrényben tartjuk legalább 1 napig, addigra a tészta az összes levet magába szívja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.