Elkészítés: 1. Mossátok meg a zöldségeket. A padlizsánt hámozatlanul, vékonyan szeleteljétek fel, ugyanígy a paradicsomot és a sajtot is.
2. Tegyetek egy tűzálló tálba 2 kanál olívaolajat, helyezzétek rá a padlizsánkarikákat, süssétek fél-fél percig mindkét oldalát.
3. Kenjetek ki egy nagyobb tűzálló tálat olívaolajjal, és a felkarikázott zöldségeket tegyétek bele rétegezve a sajttal együtt.
4. A rakottas tetejét hintsétek meg az áttört fokhagymával, sóval, borssal, a finomra vágott petrezselyemmel, és ízlés szerint különböző zöldfűszerrel (bazsalokommal, rozmaringgal).
5. 40-45 percig süssétek az előmelegített sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.