Elkészítés: A pudingokat a leírásnak megfelelően megfőzöm. A gesztenyemasszát kikeverem 5 dkg vajjal és 3 kanál meleg pudinggal.
Egy üvegtál aljára teszem a meleg puding felét, erre sorba ráhelyezem a babapiskóta felét. A piskótára rásimítom a gesztenyés krémet, és megszórom a rumba áztatott mazsolával. Erre újra babapiskótákat rakok, és a tetejére a
puding másik fele kerül.
1-2 órára hűtőbe helyezem, amíg a piskóta átpuhul a pudingtól. Tálaláskor tejszínhabbal díszítem, és mint a tortát szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.